Afvoer verstopt Amsterdam

Een afvoer verstopping in Amsterdam lossen wij snel voor u op!

Bij een verstopte afvoer kunt u diverse problemen verwachten. Niet alleen kunt u geen gebruik meer maken van uw sanitair, maar ruikt u mogelijk ook een rioolstank. Misschien heeft u ook wel met lekkages te kampen. Hoe ernstig de gevolgen ook zijn en wat de oorzaak ook is: onze Amsterdamse specialist kan niet wachten om u te helpen. Graag leggen wij uit wat hij voor u kan betekenen.

Afvoer verstopt in woning of bedrijf

Onze specialist kan in elke woning of bedrijf in Amsterdam verstoppingen oplossen. Hoe hij deze oplost, hangt af van de oorzaak en de ernst van de verstopping. De volgende werkzaamheden kunnen voorkomen:

  1. De meeste afvoer verstoppingen kunnen binnen een uur na aankomst van de expert worden verwijderd. Meestal gebeurt dit met mechanisch gereedschap, zoals met een verenmachine of met een hogedrukreiniger.
  2. Duurt de behandeling langer, bijvoorbeeld vanwege een kapotte leiding of ander riooldefect, dan kan de specialist een inspectie uitvoeren. Hoe is de staat van uw riool?
  3. Zijn er inderdaad reparaties nodig, bijvoorbeeld vanwege een verzakte of verouderde riolering, dan zal de specialist u hiervan op de hoogte stellen. U krijgt dan ook een nieuwe kostenraming.
  4. U kunt de specialist ook inschakelen als u de leidingen preventief wilt laten doorspuiten. Zo voorkomt u ongemak door toekomstige verstoppingen. U kunt dit eenmalig laten uitvoeren of een servicecontract afsluiten.
  5. Bij grotere opdrachten kunnen ook zuig- en spoelwagens worden ingezet om uw riolering te zuiveren.

Verstopte afvoer behandelen: wat zijn de kosten?

Niet alle verstoppingen kunnen op dezelfde manier worden opgelost. Laat staan dat ze allemaal door hetzelfde worden veroorzaakt. Onze specialist maakt daarom een prijs op maat: wat moet er precies gebeuren om het probleem op te lossen en hoeveel tijd gaat dat kosten? Welke materialen moeten worden ingezet en zijn er ook reparaties nodig? Als u specifiekere informatie wilt hebben, moet u ons even bellen voor een prijsopgave.

Afvoer verstopt: hoe kunt u dit straks voorkomen?

De staat van uw riool kan al zeer bepalend zijn voor het wel of niet optreden van verstoppingen. Dan heeft u nog een eigen verantwoordelijkheid: wat mag u door de afvoeren spoelen en wat niet? Met deze aandachtspunten helpen wij u graag op weg.

  1. Werp geen tampons of maandverband in uw toilet. Zij nemen snel vocht op en zetten breed uit, waardoor andere resten niet meer kunnen doorstromen.
  2. Gooi geen schoonmaakdoekjes in uw wc. Deze zijn zelden biologisch afbreekbaar, ook al wordt er op de verpakking het tegendeel beweerd.
  3. Giet nooit olie of vet in uw afvoeren. Wanneer het vet afkoelt, gaat het snel stollen. Het wordt dan een massieve blok.
  4. Chemische resten horen zeer zeker niet in uw riolering thuis. De chemicaliën kunnen de slijtage van uw leidingen versnellen. Kunststof leidingen zouden zelfs kunnen smelten.

Hulp nodig bij een verstopte afvoer?

Als u in Amsterdam woont of werkt, kunt u rekenen op de hulp van een lokale vakman. Omdat hij uit uw omgeving komt, kan hij snel ter plaatse zijn. Spoed als uw afvoer verstopt is? Ook dan kunt u op snelle hulp en vakkundige oplossingen rekenen. Bel ons!

Afvoer verstopt Amsterdam?

Wij staan 24/7 voor u klaar!