Riool verstopt Amsterdam

Een riolering verstopping in Amsterdam lossen wij graag voor u op!

Riool verstopt in Amsterdam? Uw riool is onmisbaar in uw woning of bedrijf. U bereidt producten, u wast producten en u geniet regelmatig van een warme douche of bad. Raakt uw riool verstopt, dan voelt u misschien al wat paniek. Dit is niet nodig, want onze riooldeskundigen kunnen iedere verstopping oplossen. Hoe ernstig deze ook is.

Riolering verstopt in Amsterdam? Dit kunt u doen

Onderzoek eerst wat uw riool verstopt. Is er een voorwerp in uw toilet gevallen? Zitten er misschien teveel haren en zeepresten in de wasbak? Heeft u de frituurpan in een afvoer geleegd? Lichte verstoppingen kunt u misschien zelf nog oplossen door het volgende te doen:

1. Gebruik een plopper
Maak het rubber eerst soepel door het onder de warme kraan te houden. Zet het rubber op de afvoer. Beweeg de plopper krachtig op en neer. Door de zuigkracht kan het vuil losschieten. U kunt het dan verder met de hand verwijderen. Draag wel rubberen handschoenen als u aan de slag gaat.

2. Gebruik soda en heet water
U strooit een kopje of een heel pak soda in de afvoer. Hier voegt u ongeveer een liter heet water aan toe. Dit water mag niet gekookt zijn, anders beschadigt u de leidingen, met lekkages als gevolg. Laat het mengsel minstens een half uur inwerken. Spoel het dan verder door met warm water.

Verstopt riool verhelpen: de professional aan het werk

Zelf aan de slag gaan met uw riool brengt niet altijd het gewenste resultaat. Onze rioolvakman rijdt zijn servicewagen dan graag bij u voor. Uiteraard brengt hij al het nodige gereedschap al mee, dus u hoeft niets extra’s te kopen voor de behandeling. Maar hoe vindt de ingreep eigenlijk plaats?

  1. De vakman kiest het juiste gereedschap.
  2. Hij verwijdert de verstopping met een verenmachine of een hogedrukslang.
  3. Zit de verstopping te diep? Dan zal hij deze moeten opsporen met een rioolcamera.
  4. Wat is de staat van uw riool? Als u dit wenst, kan de specialist dit ook voor u onderzoeken met de camera.
  5. Komt de specialist een andere oorzaak tegen, zoals een kapotte leiding? Dan zullen er ook reparaties moeten worden uitgevoerd. Uiteraard overlegt hij dit eerst met u.
  6. Is de verstopping verleden tijd? Onze klanten krijgen vaak nog wat extra adviezen. Stel onze specialist gerust al uw vragen als u die heeft!
  7. U mag onze vakman ook altijd bellen als u later nog met vragen zit.

Kosten verstopt riool oplossen Amsterdam

Niet alle riolen verkeren in even goede staat. De ene keer is de verstopping binnen een uur opgelost. Een andere keer moet er meer gebeuren om de resten weg te krijgen. Onze specialist maakt daarom altijd een duidelijke berekening op maat. De totaalprijs wordt o.a. bepaald door de aard van de werkzaamheden en het aantal werkuren.

Uw Amsterdamse riool verstopt? Uw expert staat klaar!

In uw Amsterdamse woning of bedrijf is het riool verstopt. Misschien zelfs al voor langere tijd. Gelukkig kunt u rekenen op onze ervaren en enthousiaste riooldeskundigen. Zij helpen u binnen 24 uur van de verstopping af, ongeacht wanneer u belt. Een afspraak is zo gemaakt!

Riool verstopt in Amsterdam?

Wij staan 24/7 voor u klaar!