Wc verstopt Amsterdam

Een verstopt toilet in Amsterdam lossen wij snel voor u op!

Als het doortrekken van uw wc alleen maar ellende veroorzaakt, dan weet u dat het tijd is voor een riooldeskundige. Vergis u niet: hij repareert niet alleen rioleringen, maar lost ook dagelijkse verstopte wc’s op in Amsterdam. Is uw wc verstopt en heeft u snel hulp nodig? Onze vakman staat er voor u. Wat mag hij voor u betekenen?

Het verhelpen van een verstopte wc gebeurt meestal met mechanisch gereedschap. Onze vakman onderzoekt wat uw wc verstopt en kiest het juiste gereedschap om de blokkade te verwijderen. U kunt dan de volgende oplossingen verwachten.

1. Verstopping wc oplossen - Hoe werkt een verenmachine?
Op de verenmachine wordt een speciale kop (met kettingen) geplaatst. Zet de expert de machine aan, dan slaan de kettingen uit en vormt er zich een bol. Hiermee wordt de wc uitgefreesd. De kettingen slaan met snelle bewegingen het vuil uit de binnenkant van de leidingen. Zeer effectief tegen kalkresten of andere aanslag. De machine wordt bovendien zo afgesteld dat de kop uw leidingen niet kan bekrassen.

2. Verstopping wc oplossen - Hoe werkt een hogedrukreiniger?
De hogedrukreiniger wordt ingezet als de blokkade niet met een gewone ontstoppingsveer kan worden verwijderd. De expert zet een spuitkop op de hogedrukreiniger en brengt deze in de afvoer van uw wc. De blokkade wordt dan onder hoge waterdruk verwijderd. Heeft u zelf een hogedrukreiniger? Tenzij u precies weet hoe u deze moet gebruiken, raden we u het gebruik ervan af als u zelf de wc wilt behandelen. Het water kan met volle kracht uit de wc spuiten en u raken dan wel verwonden.

3. Verstopping wc oplossen - Hoe werkt een ontstoppingsveer?
Soms hoeft er geen mechanische apparatuur te worden gebruikt om een verstopping te verwijderen. De expert kan ophopingen van toiletpapier of vochtige doekjes ook handmatig verwijderen met een traditionele ontstoppingsveer. Ook hier is expertise vereist: wie teveel kracht zet op een veer, kan de leidingen namelijk ernstig bekrassen of doorboren.

Kosten verstopte wc verhelpen Amsterdam

Zoals u ziet, zijn er meerdere methodes om een verstopping in een wc op te lossen. Het is ook mogelijk dat de expert tijdens de behandeling op ergere problemen stuit: misschien is er wel sprake van een verstopte hoofdleiding of er heeft ergens een rioolbreuk plaatsgevonden. U weet het nooit. Niet voor niets maakt onze expert altijd een prijs op maat. De volgende punten zijn dan bepalend voor de berekening:

  • De locatie van de verstopping.
  • De ernst van de verstopping.
  • De keuze van het gereedschap.
  • Het aantal werkuren.
  • Het wel/niet uitvoeren van een inspectie.
  • Het wel/niet uitvoeren van reparaties.

Wc verstopt in Amsterdam? Onze lokale vakman helpt!

U hoeft niet ver te zoeken als uw wc verstopt zit en u een professional nodig heeft. Onze vakman komt zelf uit Amsterdam en kan daarom al snel bij u zijn. Wist u trouwens dat u hem ook voor andere problemen, zoals lekkages of rioolstank, kunt inschakelen? Bel voor een afspraak en laat u vandaag nog helpen door een ervaren en vriendelijke monteur.

WC verstopt Amsterdam?

Wij staan 24/7 voor u klaar!