Riool ontstoppen Amsterdam

Geen woning of bedrijf kan zonder sanitaire voorzieningen. Dit beseft u weer als het water in uw toilet, gootsteen of douche niet meer wegspoelt. Het besef dringt zelfs dieper tot u door als u al een paar uur met de plopper in de weer bent. Of als u met een hogedrukreiniger een blokkade probeert door te spuiten: omdat het water al niet weg kan, schieten de resten met een flinke snelheid uit de afvoer over uw vloer.

Bent u de wanhoop inderdaad nabij? Gelukkig hebben we voor Amsterdam en omstreken de beste riooldeskundigen geselecteerd. U hoeft ons alleen maar te bellen. Riool ontstoppen een vieze, lastige klus? Dat is het zeker, maar onze experts vinden dat helemaal niet erg. Sterker nog, ze staan al te popelen om in uw woning of bedrijf aan de slag te gaan!

Rioolontstopping Amsterdam: hoe werkt het?

Uw riool kan op verschillende manieren geblokkeerd zijn geraakt. Onze rioolvakmannen moeten daarom goed kijken wat er precies in de leidingen zit. U kunt daarbij denken aan:

  • Door u doorgespoelde resten (vetresten, etensresten, e.d.)
  • Voorwerpen (zoals speelgoed)
  • Wortelgroei
  • Leidingbreuken (het vuil wordt geremd en lekt)
  • Verzakking van uw riool
Met een rioolcamera kunnen onze specialisten goed zien wat er in uw riolering plaatsvindt. Lekkages, breuken, klompen vet, maar ook wortelgroei en verzakking komen zo aan het licht. Wat veroorzaakt de afvoerproblemen in uw woning of bedrijf? Als de specialist dit weet, kan hij een plan van aanpak voor u schrijven. Hierin staat wat er moet gebeuren om het rioolprobleem op te lossen en wat u dat precies gaat kosten.

Kosten riool ontstoppen: Amsterdam let op de kleintjes!

Welke dienst u ook afneemt: u wilt nooit teveel betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg! Daarom beloven we u dat onze deskundigen altijd voor een eerlijke prijs werken. Maar let op: eerlijk betekent niet altijd goedkoop! Als uw riolering vervangen moet worden, dan kost u dat natuurlijk meer dan dat er een stukje speelgoed uit het toilet moet worden gevist. Ook telt mee of er spoed bij zit. Het toilet kan namelijk ook verstopt raken als u drie zieke kinderen in huis heeft of als u een personeelsfeestje geeft.

Kortom, de kosten zijn voor elk (nood-)geval weer anders. Wilt u nu toch alvast wat zekerheid over de prijs? Bel onze Amsterdamse specialist dan vandaag nog voor een schatting. Laat hem ook gerust langskomen: zo kan hij meteen het probleem analyseren en een oplossing aandragen. Een concrete prijs is dan gegarandeerd.

Riool verstopt? Amsterdam belt óns en niemand anders!

We zouden onze service niet durven aanbieden als we geen beloftes konden waarmaken. Wat beloven we u namelijk? Een professionele ontstopping van uw riool, een eerlijke prijs en een 24-uurs service. Ook op feestdagen komen we graag helpen, want dát zijn juist de dagen waarop u ontspanning zoekt. Nog steeds niet overtuigd? Gewoon bellen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!