Rioolreiniging Amsterdam

Een goed werkend riool begint bij schone leidingen. Daar kunt u zelf al iets aan doen door te voorkomen dat er voorwerpen of chemische resten in je afvoeren belanden. Ook vet, zeep en haren vervuilen dikwijls de leidingen en veroorzaken hardnekkige verstoppingen. Heeft u al problemen met uw riolering? Of wilt u juist voorkomen dat ze ontstaan? Dan mag u onze riooldeskundige vragen om een rioolreiniging. Eenmalig of regelmatig: alles is mogelijk!

Rioolreiniging Amsterdam - Hoe werken wij?

Afhankelijk van uw opdracht kunnen onze rioolvakmannen uw leidingen op verschillende manieren reinigen. Met frezen of hogedrukapparatuur schuren of spuiten wij al het vuil uit de leidingen. Voor grotere projecten kunnen wij spoelwagens en zuigwagens inzetten. Met een spoelwagen spoelen we de leidingen schoon. Het water wordt dan doorgezet naar de zuigwagen. De zuigwagen zuigt het afvalwater en de verdunde resten op en vervoert deze naar een erkend verwerkingsbedrijf.

Riool reinigen Amsterdam: wanneer is het nodig?

Onze rioolspecialisten worden gebeld als er problemen zijn met de afvoer. Sommige klanten hebben regelmatig last van lekkages of verstoppingen, mogelijk zijn er ook al rioolbreuken voorgekomen. We inspecteren dan eerst de staat van de leidingen en van het riool in het algemeen. Is het riool zo vervuild dat er alleen nog maar meer verstoppingen of lekkages kunnen ontstaan? Dan kunnen wij het riool voor u reinigen.

Riool reinigen Amsterdam: wat zijn de kosten?

De kosten voor rioolreiniging kunnen per situatie verschillen. Of u nu een eenmalige reiniging afspreekt of een onderhoudscontract met ons afsluit, als we een prijs bepalen, moeten we altijd rekening houden met de volgende zaken:

  • Welke delen van de riolering moeten we reinigen?
  • Met welk materiaal kunnen we het riool het beste reinigen?
  • Hoeveel rioolexperts moeten we inzetten?
  • Hoeveel werkuren gaat de klus in beslag nemen?
Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract? Met periodieke reiniging kunnen we lekkages, verstoppingen, rioolstank en andere ongemakken voor zijn. Misschien beheert u wel een appartementencomplex of bent u voor een woningbouwvereniging op zoek naar een professionele partij die de zorg voor de riolering op zich wil nemen. Met onze hulp verhoogt u zonder twijfel het wooncomfort van uw bewoners.

Rioolreiniging Amsterdam aanvragen? We staan al klaar.

Onze experts in Amsterdam kunnen alle soorten rioleringen reinigen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt op iedere dag van de week bellen. Vertel ons waarom u denkt dat rioolreiniging nodig is en wij komen kijken. Mogelijk moeten we ook een uitgebreide inspectie uitvoeren, maar dat overleggen we eerst met u. Onze riooldeskundigen doen namelijk niets zonder uw toestemming.

Wat kunt u, voor onze komst, nog doen of laten? Wij hebben alvast wat tips:

  1. Neem verstopt sanitair niet in gebruik.
  2. Spoel geen extra water door uw toilet om de verstopping op te lossen. Het kan gaan overstromen.
  3. Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen. Deze kunnen uw leidingen (nog verder) beschadigen.
  4. Spoel uw afvoer even door met soda en heet water. Hiermee zou u een lichte verstopping kunnen oplossen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!