Wc ontstoppen Amsterdam

Hulp met toilet ontstoppen in Amsterdam nodig? Hier zijn we!

Oei, er zit een blokkade in de afvoer van uw wc! Mogelijk heeft u deze al geprobeerd te verwijderen met soda of met een rubberen ontstopper. Maar als dat gelukt was, was u vast niet op deze pagina terechtgekomen. Uw wc ontstoppen kan namelijk efficiënter als u de hulp van onze riooldeskundige inroept.

Wc ontstopping door onze expert

In een wc kunnen veel resten blijven steken als deze niet goed opgelost worden. Soms kunnen er ook voorwerpen in de afvoer belanden, zoals speelgoed, hondenbotten of portemonnees. Onze expert kan elke blokkade verwijderen, omdat hij altijd het juiste gereedschap bij de hand heeft.

  • Met een frees schuurt hij de leidingen schoon.
  • Met een hogedrukreiniger kan het vuil worden weggespoten.
  • Met een ontstoppingsveer kunnen grote hompen vuil worden verwijderd.
Dit zijn maar een paar manieren om een wc te ontstoppen. Uiteraard gebruikt onze expert alleen gereedschap van hoge kwaliteit. Gaat het probleem verder dan een ophoping van vuil of een voorwerp in uw wc? Dan zal de expert een camera-inspectie moeten uitvoeren. Als hieruit blijkt dat de verstopping in uw wc wordt veroorzaakt door verschoven of gebroken leidingen of door wortelgroei, dan zal onze expert zijn plannen moeten aanpassen om tot een oplossing te komen. Uiteraard zal hij u daarvan op de hoogte stellen, zodat u kunt met hem over de bijbehorende kosten kunt overleggen.

Kosten wc ontstoppen Amsterdam

De kosten voor het ontstoppen van een wc kunnen per geval wisselen. De meeste blokkades in wc’s kunnen binnen een uur opgelost worden. In andere gevallen is het probleem wat complexer en zijn daar meer tijd en middelen voor nodig. Onze specialist maakt in ieder geval een berekening op basis van de volgende vragen:

  • Waaruit bestaat de blokkade in de wc?
  • Hoe hardnekkig is de blokkade in de wc?
  • Met welk gereedschap kan de blokkade dus het best worden verwijderd?
  • Hoeveel tijd is er nodig om de blokkade te verhelpen?
  • Is het probleem toch groter? Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk?
Als u belt voor een afspraak, kunt u onze specialist alvast naar de prijs vragen. Op basis van wat u beschrijft, kan hij u misschien al een prijs bij benadering geven. U komt dan later niet voor al te grote verrassingen te staan als hij de definitieve prijs voor u gaat berekenen.

Belt u voor een wc ontstopping? Wij lossen het graag op.

Een wc ontstoppen klinkt makkelijk dan het is. Daar weet u misschien al alles van als u het al eens zelf geprobeerd heeft. Maak een afspraak en wij komen uw wc ontstoppen! Onze riooldeskundigen bezoeken dagelijks vele woningen en bedrijven om rioolproblemen zoals deze op te lossen. Maak gebruik van onze kennis en expertise!

WC ontstoppen Amsterdam?

Wij staan 24/7 voor u klaar!